Captains of the Future

Welkom CAPTAINS OF THE FUTURE!


Wij zijn klaar om met jou of met jouw team de toekomst in te vliegen.

Weet jij dat veel beroepen in de toekomst niet meer zullen bestaan? Dit komt door de automatisering, die zich in alle sectoren laat voelen, ook in die van jou.

De rol die wij mensen vandaag spelen in de industriële processen zal helemaal veranderen. De meesten onder ons zijn gefocust op het uitvoeren van procedures en op het vastleggen van bestaande systemen. Dit zal de komende jaren volledig veranderen.


Ben jij daar klaar voor?


De noodzakelijke eigenschappen die jij en je teamleden nodig hebben om te overleven in deze snel veranderende toekomst, verschillen van die van vandaag. We hebben kenmerken nodig zoals aanpasbaarheid, veerkracht, vindingrijkheid, bewust leiderschap, zelfzorg, creativiteit, multidisciplinair denken en dynamische flexibiliteit.

 

In een snel veranderende wereld, moeten we vanuit een toekomstperspectief durven reageren in het "NU" met behoud van overzicht. Van daaruit kunnen we gerichte aanpassingen uitvoeren. Dit is wat jij nodig hebt voor de toekomst!


Hoe beginnen we hieraan?


Na een grondig intake gesprek nemen we je mee op een virtuele reis door de ruimte. Hierdoor krijg je een uniek en nieuw perspectief op de aardse realiteit en jouw bedrijf.

Door zelf te leren vliegen in een vliegsimulator, raak je letterlijk los van de beperkende factoren, die jouw voortgang belemmeren. Stap voor stap klim je hoger en als kers op de taart sluit je jouw coaching-traject af met een "Zero Gravity Flight" of een "ruimtesimulatie - vlucht" waarbij je letterlijk het "overview-effect" van een echte astronaut beleeft.


Na het doorlopen van dit traject heb je een heldere kijk op de wereld en een scherpe focus op wat jij hier en nu te doen hebt zowel op persoonlijk als op sociaal-economisch vlak.


Ook jij zal voortaan het leven ingaan als “Captain of the Future”!

Wil jij jezelf en/of je team zien landen in de toekomst?


GENERAL CONTACT:


info@nancyvermeulen.beVOORDRACHTEN - LECTURES:


NL: assembleespeakers.com

EN: assembleespeakers.com


+31 (0) 43 343 21 69

NIEUWSBRIEF - NEWSLETTER

© Nancy Vermeulen 2019  All Rights Reserved