The Sky is NOT your limit!
KEYNOTE SPEECH | THE SKY IS NOT YOUR LIMIT!

KEYNOTE SPEECH  |  THE SKY IS NOT YOUR LIMIT!


De Belgische pilote- en ruimtevaartexpert Nancy Vermeulen inspireert velen met haar immens doorzettingsvermogen en talent. Tijdens dit evenement motiveert zij jou om dat te doen waar je goed in bent en te laten zien dat de wereld van morgen vandaag al aan de gang is.


Raak geïnspireerd door Nancy’s boeiende levensverhaal!

Als vrouwelijke piloot vloog ze op grote verkeersvliegtuigen o.a. tijdens de tweede golfoorlog in Irak en is ze een experte in de lucht- en ruimtevaart.

Deze passie bracht haar in persoonlijk contact met een van de grote pioniers van de commerciële ruimtevaart industrie, Virgin Galactic oprichter Sir Richard Branson.


Als teamleider tijdens haar Marssimulatiemissie in de woestijn van Utah (USA) en in het bijzonder met haar toekomstvisie, nodigt Nancy jou tijdens dit evenement letterlijk uit mee te reizen naar deze prachtige "verruimde wereld".


Tijdens haar enthousiaste voordracht vertelt ze over de moeilijke weg die ze bewandelde om haar doelen te realiseren en is zo een krachtige inspiratiebron voor eenieder die zijn of haar doelen wil bereiken!


DOELPUBLIEK: Bedrijven, verenigingen en scholen. De tijdsduur en het niveau worden  aangepast aan de eigenheid van het publiek.


Wilt u Nancy Vermeulen als spreker?


WAT KLANTEN ZEGGEN...


"Ik leerde Nancy kennen tijdens onze gezamenlijke zoektocht naar het inzetten van onze passie (voor de luchtvaart) in de wereld. Maar bij haar gaat het verder dan vliegen. De manier waarop ze zich inzet voor de ruimtevaart, wereldwijd, dwingt veel bewondering af. In het kader van haar missie mocht ik haar verhaal horen tijdens een erg inspirerende voordracht. Ze staat daar, als vrouw, en vertelt op een boeiende manier hoe ze vanuit haar kinderdroom stap voor stap de dingen durfde aanpakken, nergens bang voor was en is gekomen tot haar huidig bedrijf, de Space-Training-Academy. Nancy is een voorbeeld voor vele vrouwen, maar ook voor mannen, om te gaan voor hun dromen."


Karina Verhoeven, Academy Flying Coach