Info

VOORDRACHTEN


Nancy Vermeulen wil haar wetenschappelijke kennis en ervaring graag delen met het grote publiek. En dat doet zij op een heel toegankelijke en professionele wijze.

Niet voor niets is Nancy Vermeulen een veelgevraagd internationaal spreker.


Voordrachten kunnen worden gecombineerd met een lunch.

Naast voordrachten verzorgt Nancy ook workshops en ruimtevaarttrainingen en is zij dankzij haar wetenschappelijke kennis en praktische ervaring een uitstekende moderator en mediacommentator.


Wilt u Nancy Vermeulen als spreker?

Boek nu!


VEEL GEVRAAGDE VOORDRACHTEN


OP MAAT GESNEDEN ACTUELE THEMA'S


Voordrachten duren gemiddeld 50 minuten en zijn opgebouwd uit vaste onderdelen en modulaire onderdelen. De modulaire onderdelen worden in een persoonlijk gesprek met u vooraf altijd afgestemd op uw organisatie en/of op de door u gewenste onderwerp(en). Populaire onderwerpen waarover Nancy Vermeulen spreekt zijn ondernemerschap, duurzaamheid, innovatie, klimaatverandering, technologie, sterrenkunde/ruimtevaart en de toekomst van uw beroep of vak. Als uitgangspunt neemt Nancy haar eigen leven en hoe technologie en keuzes maken ook haar leven onherroepelijk heeft beïnvloed.


Wilt u Nancy Vermeulen als spreker?


VOOR WIE?


BEDRIJVEN


De voordrachten van Nancy Vermeulen zijn uitermate geschikt voor grote en kleine gezelschappen. De interactieve en op uw doelgroep afgestemde presentatie wordt in de Nederlandse of Engelse taal gegeven en wordt regelmatig geboekt door het bedrijfsleven.

Wilt u Nancy Vermeulen als spreker?

Boek nu!


VERENIGINGEN EN NON-PROFIT


Regelmatig wordt Nancy Vermeulen gevraagd om voordrachten te geven voor verenigingen en non-profit organisaties die met hun bijeenkomsten veel mensen bereiken maar niet altijd over toereikend budget beschikken. Nancy wil zich ook voor hen blijven inzetten. Jaarlijks wordt een keuze gemaakt uit de talrijke aanvragen. Voor verenigingen en non-profit organisaties gelden bijzondere prijzen en condities.

Wilt u Nancy Vermeulen als spreker?

Boek nu!


KINDEREN EN JONGEREN


Inspirerend en motiverend: zo worden de voordrachten die Nancy Vermeulen houdt voor jongeren door henzelf én hun docenten meestal ervaren. Natuurlijk gaat de presentatie over wetenschap en de toepassingen ervan op ons dagelijks leven. Maar vooral ook draagt Nancy vanuit haar persoonlijke ervaringen bij aan de toekomstige keuzes waar onze jongeren voor staan. Het was bijvoorbeeld niet gemakkelijk voor Nancy om zich als vrouw te ontwortelen aan de traditionele verwachtingen van huisje, boompje, beestje.

Hoe zij er toch in slaagde zich te ontwikkelen tot wie zij nu is, is vandaag de dag meer dan actueel voor onze jongeren.


Wilt u Nancy Vermeulen als spreker?


NIEUWSBRIEF - NEWSLETTER

© Nancy Vermeulen 2019  All Rights Reserved