Info

Nancy Vermeulen

Space Training Academy

ASTRONAUT  TRAINING


“The Sky is NOT your limit!”  Dat is het thema van “Space Training Academy”.

De Space Training Academy is opgericht door niemand minder dan wetenschapper, piloot-instructeur en "Astronaut Trainer" Nancy Vermeulen.


Bij de Space Training Academy bereiden we échte ruimtetoeristen en wetenschappers van suborbitale vluchten voor op het maken van een ruimtereis. Wereldwijd hebben meer dan 600 particulieren inmiddels zo’n ruimtereis geboekt.

In samenwerking met de Technische Universiteit Delft en Desdemona Simulator Soesterberg bieden we een uniek trainingsprogramma aan. Bij de Space Training Academy bereiden we je voor op je ruimtereis zowel op fysisch als op psychologisch vlak.


"Geef jezelf een boost en maak de astronaut in jou wakker!”


Ook als je (nog) geen ruimtereis geboekt hebt, maar wil proeven van een astronautentraining, kan je bij de Space Training Academy terecht.

Voel hoe het is om als een astronaut gewichtloos te zijn tijdens een "Zero Gravity Flight" of ervaar een levensechte ruimtevlucht met een prachtig zicht op onze Aarde in een ruimtesimulator tijdens ons programma "Astronaut voor één dag".  Dit is de dichtste benadering, die er bestaat, van een echte ruimtevlucht.


Astronauten die de Aarde verlaten en haar schoonheid vanuit de ruimte ervaren, worden nooit meer dezelfde persoon. Zij ervaren het “overview effect”. De evolutie die je daarbij als mens meemaakt, is letterlijk een “point of no return”. Wil jij je ook een beetje voelen als een ruimtereiziger?


Contacteer ons voor meer info.

GENERAL CONTACT:


info@nancyvermeulen.beVOORDRACHTEN - LECTURES:


NL: assembleespeakers.com

EN: assembleespeakers.com


+31 (0) 43 343 21 69

NIEUWSBRIEF - NEWSLETTER

© Nancy Vermeulen 2019  All Rights Reserved