Deze masterclasses bieden meer dan traditionele bedrijfsopleidingen; ze zijn een diepgaande verkenning van leiderschap en communicatie, getest onder de meest veeleisende omstandigheden.


Met decennia aan ervaring in zowel de commerciële luchtvaart als in gesimuleerde ruimtemissies, ontsluit Nancy unieke strategieën die jouw perspectief zullen verbreden en jouw aanpak van dagelijkse zakelijke uitdagingen zullen transformeren.


Verrijk jouw leiderschapsstijl, scherp jouw communicatieve vaardigheden aan en leer omgaan met complexe uitdagingen met de beproefde strategieën uit de wereld van de lucht- en ruimtevaart.

MASTERCLASSES DOOR NANCY VERMEULEN


Lessen uit de lucht-en ruimtevaart toegepast in jouw organisatie


Welkom bij een exclusieve serie masterclasses die jouw kijk op bedrijfsvoering en persoonlijke ontwikkeling radicaal zal veranderen. Onder leiding van Nancy Vermeulen, een vooraanstaande Belgische pilote en ruimtevaartexpert, bieden deze buitengewone masterclasses een unieke kans om cruciale vaardigheden te leren die direct toepasbaar zijn in zowel de dagelijkse bedrijfsvoering als in uitdagende situaties in het dagelijkse leven.


Onze masterclasses zijn specifiek ontworpen om bedrijven en ondernemers uit te dagen hun grenzen te verleggen, geïnspireerd door de meest extreme omstandigheden waar een mens zich kan bevinden: boven de wolken en voorbij de Aarde!

 

Nancy combineert haar uitgebreide ervaring in de luchtvaart en haar expertise in gesimuleerde ruimtemissies om diepgaande inzichten en strategieën te delen met bedrijfsleiders en ondernemers. Haar interactieve sessies stellen jou in staat om te leren van situaties waar de marges voor fouten minimaal zijn, en de eisen extreem hoog.

WAT MAAKT DEZE MASTERCLASSES UNIEK?


  • Persoonlijke en bewezen ervaring: Nancy deelt persoonlijke anekdotes en lessen van het werken onder druk, en brengt decennia aan leiderschapservaring uit extreme omgevingen, van commerciële luchtvaart tot gesimuleerde Marsmissies.
  • Interactieve sessies: Elke masterclass is interactief, met ruimte voor vragen, discussie en gepersonaliseerde adviezen.
  • Bewezen strategieën: De lessen zijn geworteld in erkende methodologieën zoals ISO 31000 en astronautentraining, bewezen om leiderschap en communicatie te verbeteren.
  • Direct toepasbaar: Elke les is ontworpen met praktische toepasbaarheid in gedachten, zodat je direct aan de slag kan met verbeteringen binnen jouw team of organisatie.
Masterclass: "Leiderschap in extreme omgevingen - Hoe je de kapitein wordt van je eigen leven"

Onze eerstvolgende exclusieve masterclass zal plaatsvinden op 24 september 2024 tussen 13:00 en 17:00.

Locatie: The Aviation Factory, Luchthaven Antwerpen.

Schrijf je nu in!

MASTERCLASS 1: LEIDERSCHAP IN EXTREME OMGEVINGEN


Ontdek hoe je een visionair leider kan worden onder de meest uitdagende omstandigheden. Als deelnemer leer je de leiderschapsvaardigheden die cruciaal zijn voor langdurige ruimtemissies, zodat je jezelf en je team gemotiveerd en gefocust kan houden tijdens moeilijke periodes van isolatie en tegenspoed.


  • Doel: Ontwikkel essentiële leiderschapsvaardigheden die nodig zijn voor het overwinnen van isolatie, tegenspoed en druk, geïnspireerd door langdurige ruimtemissies.
  • Inhoud: Authentiek leiderschap, positieve levenshouding, conflictmanagement, en inspiratie van teams.
  • Voor wie: Leiders en managers op alle niveaus die streven naar uitmuntendheid en authenticiteit in hun leiderschapsstijl.

MASTERCLASS 2: EFFECTIEVE COMMUNICATIE, LESSEN UIT DE RUIMTE


Verbeter jouw communicatiestrategieën en teamdynamiek. Tijdens deze masterclass staan we stil bij de cruciale rol van communicatie bij ruimtemissies.

 

  • Doel: Leer heldere communicatiestrategieën en effectieve communicatietechnieken die cruciaal zijn voor het voorkomen van misverstanden en het bevorderen van samenwerking.
  • Inhoud: Risicomanagement, 'Total Respect Management', en de kunst van heldere instructies en feedback.
  • Voor wie: Teams en individuen die streven naar betere interne en externe communicatieprocessen.
Masterclass "Effectieve communicatie: Lessen uit de ruimte"

Onze eerstvolgende exclusieve masterclass zal plaatsvinden op 25 september 2024 tussen 13:00 en 17:00.

Locatie: The Aviation Factory, Luchthaven Antwerpen.

Schrijf je nu in!

"Nancy is een zeer gedreven instructeur met veel (operationele) kennis en ervaring die ze gebruikt om studenten te helpen hun volledige potentieel te bereiken."


Philip Corten, Captain A320

LEER UIT DE LUCHT- EN RUIMTEVAART


Deze masterclasses gaan voorbij alleen theorie; ze zijn een kans om te leren van de uitgebreide ervaring van een professional die heeft bewezen in de meest uitdagende omgevingen te kunnen leiden en communiceren. Iedere les uit de lucht- en ruimtevaart die je zal leren is zorgvuldig afgestemd op relevante zakelijke vaardigheden en inzichten die je direct kan toepassen in jouw dagelijkse bedrijfs-en privéleven.

 

Met praktische toepasbaarheid als kern, worden de leerervaringen versterkt door real-world voorbeelden en interactieve sessies, waardoor de opgedane kennis direct in de praktijk kan worden gebracht voor tastbare resultaten.

KLAAR OM JOUW LEIDERSCHAPS- EN COMMUNICATIEVAARDIGHEDEN NAAR NIEUWE HOOGTEN TE TILLEN?


Neem deel aan een van onze unieke masterclasses met Nancy Vermeulen en start een transformatieve reis die jouw benadering van leiderschap en communicatie grondig zal veranderen. Een kans om van een ervaren ruimtevaartexpert te leren, om praktische en bewezen strategieën te verkrijgen, en om de dynamiek binnen jouw team en organisatie merkbaar te verbeteren!

 

Neem vandaag nog contact op om meer te weten te komen of schrijf je meteen in voor een van onze aankomende sessies!