Masterclasses

MASTERCLASSES

Ga mee op een buitengewone reis met onze exclusieve masterclasses, geleid door de gerenommeerde Belgische pilote en ruimtevaartexpert, Nancy Vermeulen.

Tijdens haar masterclass "Leiderschap in Extreme Omgevingen" deelt Nancy haar unieke inzichten die ze heeft verworven als instructeur-piloot en haar ruimteprojecten waaronder een Mars-simulatiemissie in de woestijn van Utah. Als deelnemer leer je de leiderschapsvaardigheden die cruciaal zijn voor langdurige ruimtemissies, zodat je jezelf en je team gemotiveerd en gefocust kan houden tijdens moeilijke periodes van isolatie en tegenspoed.

In de masterclass "Effectieve Communicatie in de Ruimte" staan we stil bij de cruciale rol van communicatie bij succesvolle ruimte-ondernemingen. Voortgaande op haar uitgebreide ervaring en persoonlijke ontmoetingen met pioniers zoals Richard Branson, toont Nancy duidelijke communicatiestrategieën die essentieel zijn om te  navigeren door de hedendaagse uitdagingen. Net zoals in echte ruimtemissies, zijn in de hedendaagse ondernemerswereld heldere communicatie, samenwerking en wederzijds respect levensnoodzakelijk.

Stap mee aan boord van deze reis en ontdek samen met ons de geheimen van leiderschap en communicatie die leiden tot succes in de meest uitdagende omgevingen.

LEIDERSCHAP IN  EXTREME OMGEVINGEN -

HOE JE DE KAPITEIN WORDT VAN JE EIGEN LEVEN

Verlaat even je veilige thuishaven en vergezel ons op een ontdekkingstocht "buiten de Aarde" met onze exclusieve masterclass, "Leiderschap in Extreme Omgevingen," geleid door niemand minder dan de Belgische pilote en ruimtevaartexpert, Nancy Vermeulen.

Nancy neemt je mee op een meeslepend avontuur doorheen haar eigen ervaringen, waarbij ze de complexiteit van extreme omgevingen zoals de ruimte kiest als inspiratiebron. Nancy's opmerkelijke carrière, waaronder het vliegen met grote commerciële vliegtuigen tijdens de tweede Golfoorlog in Irak en een Mars-simulatiemissie, hebben haar unieke inzichten gegeven op het gebied van authentiek leiderschap. Ondanks tegenslagen en een burnout slaagde Nancy erin haar pad te blijven bewandelen en te navigeren in een complexe wereld vol uitdagingen.

Tijdens deze masterclass gaan we dieper in op de essentiële leiderschapsvaardigheden die vereist zijn voor langdurige ruimtemissies, waar beperkingen constant aanwezig. Leer hoe je een positieve levensattitude kan aanhouden, conflicten met tact kan benaderen en jezelf en je teamleden kan inspireren om boven jezelf uit te stijgen.  Mis deze unieke kans niet om te leren van een ware pionier en de geheimen te onthullen van leiden met authenticiteit in de meest veeleisende omgevingen. Schrijf je nu in en begin aan een transformerende leerervaring met Nancy Vermeulen als gids.

Tijdsduur: 1 dag, locatie op afspraak

EFFECTIEVE COMMUNICATIE:

LESSEN UIT DE RUIMTE

Communicatie is cruciaal voor succesvolle ruimtemissies, in het bijzonder gezien de vertraagde communicatie met de Aarde. Tijdens deze masterclass leer je om heldere en gepaste communicatiestrategieën te ontwikkelen en effectieve communicatietechnieken te gebruiken om misverstanden en frustraties te voorkomen. Dankzij haar waardevolle inzichten als instructeur-piloot, commandant van een Mars-simulatiemissie en persoonlijk contact met ruimtepioniers zoals Sir Richard Branson, heeft Nancy een helikopterperspectief ontwikkeld waarmee ze bedrijven helpt te navigeren doorheen de uitdagingen waarmee ze vandaag de dag te maken krijgen.


Deze masterclass combineert de benadering van risicomanagement uit de ISO 31000 norm en "Total Respect Management" met Nancy's eigen praktische kennis en levenservaring. Je krijgt een waaier aan strategieën en inzichten mee om de hedendaagse complexe uitdagingen aan te gaan in een cultuur die inclusiviteit en wederzijds respect bevordert.

Schrijf je nu in en begin aan een transformerende leerervaring met Nancy Vermeulen als gids.

Tijdsduur: 1 dag, locatie op afspraak