WAT ZAL JE LEREN UIT DEZE MASTERCLASS?


  • Strategische communicatie: Ontwikkel een helder begrip van strategische communicatieprocessen die essentieel zijn voor het navigeren door complexe zakelijkeuitdagingen.
  • Conflictoplossing: Leer technieken om conflicten op een constructieve manier te beheren en op te lossen, wat bijdraagt aan een gezondere werkomgeving.
  • Verbeterde teamsamenwerking: Versterk de samenwerking binnen teams door effectieve communicatielijnen en duidelijke instructies.
  • Risicocommunicatie: Integreer risicocommunicatie in jouw managementstijl om misverstanden en potentiële crises te minimaliseren.

MASTERCLASS: EFFECTIEVE COMMUNICATIE, LESSEN UIT DE RUIMTE


Verbeter jouw communicatiestrategieën en teamdynamiek met inzichten uit de lucht- en ruimtevaart.


In de deze masterclass staan we stil bij de cruciale rol van communicatie bij ruimtemissies.


Communicatie is cruciaal voor succesvolle ruimtemissies, in het bijzonder gezien de vertraagde communicatie met de Aarde. Tijdens deze masterclass leer je om heldere en gepaste communicatiestrategieën te ontwikkelen en effectieve communicatietechnieken te gebruiken om misverstanden en frustraties te voorkomen. We bekijken de essentiële rol van communicatie tijdens ruimtemissies en vertalen deze naar krachtige strategieën voor dagelijks gebruik in jouw bedrijf.


Dankzij haar waardevolle inzichten als instructeur-piloot, commandant van een Mars-simulatiemissie en persoonlijk contact met ruimtepioniers zoals Sir Richard Branson, heeft Nancy een helikopterperspectief ontwikkeld waarmee ze bedrijven helpt te navigeren doorheen de uitdagingen waarmee ze vandaag de dag te maken krijgen. In haar masterclasses biedt ze unieke en praktische inzichten in hoe effectief te communiceren onder druk.

WAT MAAKT ONZE MASTERCLASSES UNIEK?


Persoonlijke en bewezen ervaring: Nancy deelt persoonlijke anekdotes en lessen van het werken onder druk, en brengt decennia aan leiderschapservaring uit extreme omgevingen, van commerciële luchtvaart tot gesimuleerde Marsmissies.

Interactieve sessies: Elke masterclass is interactief, met ruimte voor vragen, discussie en gepersonaliseerde adviezen.

Bewezen strategieën: De lessen zijn geworteld in erkende methodologieën zoals ISO 31000 en astronautentraining, bewezen om leiderschap en communicatie te verbeteren.

Direct toepasbaar: Elke les is ontworpen met praktische toepasbaarheid in gedachten, zodat je direct aan de slag kan met verbeteringen binnen jouw team of organisatie.

WAAROM DEZE MASTERCLASS?


"Effectieve communicatie, lessen uit de ruimte" gaat verder dan de basisprincipes van communicatie door te concentreren op methoden die getest zijn in de meest uitdagende omgevingen die een mens zich kan voorstellen. Nancy gebruikt haar unieke ervaringen om deelnemers te leren hoe ze met succes kunnen communiceren in situaties waar elke seconde en elk woord telt.


Deze masterclass combineert Nancy’s ruime ervaring met een diepgaand begrip van ISO 31000 normen voor risicomanagement en "Total Respect Management", waardoor deelnemers niet alleen hun eigen communicatiestijl verbeteren, maar ook leren om een omgeving te creëren waarin elke stem gehoord én gerespecteerd wordt.


Schrijf je in voor deze transformerende ervaring en breng jouw communicatievaardigheden naar een niveau dat de uitdagingen van vandaag aankan!


Tijdsduur: 1/2 of 1 dag

Locatie: Op afspraak

LEER UIT DE LUCHT- EN RUIMTEVAART


Deze masterclasses gaan voorbij alleen theorie; ze zijn een kans om te leren van de uitgebreide ervaring van een professional die heeft bewezen in de meest uitdagende omgevingen te kunnen leiden en communiceren. Iedere les uit de lucht- en ruimtevaart die je zal leren is zorgvuldig afgestemd op relevante zakelijke vaardigheden en inzichten die je direct kan toepassen in jouw dagelijkse bedrijfs-en privéleven.


Met praktische toepasbaarheid als kern, worden de leerervaringen versterkt door real-world voorbeelden en interactieve sessies, waardoor de opgedane kennis direct in de praktijk kan worden gebracht voor tastbare resultaten

KLAAR OM JOUW LEIDERSCHAPS- EN COMMUNICATIEVAARDIGHEDEN NAAR NIEUWE HOOGTEN TE TILLEN?


Neem deel aan een van onze unieke masterclasses met Nancy Vermeulen en start een transformatieve reis die jouw benadering van leiderschap en communicatie grondig zal veranderen. Een kans om van een ervaren ruimtevaartexpert te leren, om praktische en bewezen strategieën te verkrijgen, en om de dynamiek binnen jouw team en organisatie merkbaar te verbeteren!


Neem vandaag nog contact op om meer te weten te komen of schrijf je meteen in voor een van onze aankomende sessies!