WAT ZAL JE LEREN UIT DEZE MASTERCLASS?


  • Veerkracht opbouwen: Ontdek strategieën om veerkracht op te bouwen en hoog te houden in jouw team, zelfs tijdens crises of significante bedrijfsveranderingen.

  • Authentiek leiderschap: Leer hoe je authentiek kan blijven in jouw leiderschapsstijl, terwijl je effectief navigeert door uitdagingen en jouw team motiveert.

  • Besluitvorming onder druk: Verfijn jouw vermogen om snel en effectief beslissingen te nemen, zelfs wanneer de stakes hoog zijn en de informatie beperkt is.

  • Inspirerende teamdynamiek: Ontwikkel technieken om jouw team te inspireren en te motiveren, waardoor ze boven zichzelf uitstijgen in het nastreven van gemeenschappelijke doelen.

MASTERCLASS: LEIDERSCHAP IN EXTREME OMGEVINGEN


Ontdek hoe je een visionair leider kan worden onder de meest uitdagende omstandigheden.


Stap uit jouw comfortzone en neem de leiding over jouw professionele en persoonlijke leven met onze masterclass "Leiderschap in Extreme Omgevingen". Onder leiding van de gerenommeerde Belgische pilote en ruimtevaartexpert Nancy Vermeulen, verkent deze cursus de parallellen tussen het leiden van teams in de veeleisende context van ruimtemissies en het dagelijkse bedrijfsleven. Nancy’s ervaringen als instructeur-piloot en commandant tijdens een Mars-simulatiemissie onthullen unieke inzichten in hoe je veerkracht, besluitvaardigheid en inspiratie kunt cultiveren, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.


Nancy neemt je mee op een meeslepend avontuur doorheen haar eigen ervaringen, waarbij ze de complexiteit van extreme omgevingen zoals de ruimte kiest als inspiratiebron. Nancy's opmerkelijke carrière, waaronder het vliegen met grote commerciële vliegtuigen tijdens de tweede Golfoorlog in Irak en een Mars-simulatiemissie, hebben haar unieke inzichten gegeven op het gebied van authentiek leiderschap. Ondanks tegenslagen en een burnout slaagde Nancy erin haar pad te blijven bewandelen en te navigeren in een complexe wereld vol uitdagingen.


Als deelnemer leer je de leiderschapsvaardigheden die cruciaal zijn voor langdurige ruimtemissies, zodat je jezelf en je team gemotiveerd en gefocust kan houden tijdens moeilijke periodes van isolatie en tegenspoed.

WAT MAAKT ONZE MASTERCLASSES UNIEK?


  • Persoonlijke en bewezen ervaring: Nancy deelt persoonlijke anekdotes en lessen van het werken onder druk, en brengt decennia aan leiderschapservaring uit extreme omgevingen, van commerciële luchtvaart tot gesimuleerde Marsmissies.
  • Interactieve sessies: Elke masterclass is interactief, met ruimte voor vragen, discussie en gepersonaliseerde adviezen.
  • Bewezen strategieën: De lessen zijn geworteld in erkende methodologieën zoals ISO 31000 en astronautentraining, bewezen om leiderschap en communicatie te verbeteren.
  • Direct toepasbaar: Elke les is ontworpen met praktische toepasbaarheid in gedachten, zodat je direct aan de slag kan met verbeteringen binnen jouw team of organisatie.

WAAROM DEZE MASTERCLASS?


Deze sessie is niet zomaar een leiderschapstraining. Het is een uitnodiging om leiderschapsprincipes te ervaren en toe te passen die getest zijn in enkele van de meest extreme omgevingen denkbaar. Door haar persoonlijke verhalen en diepgaande inzichten, verbindt Nancy theoretische kennis met praktische toepassingen, waardoor deelnemers gereedschappen krijgen die onmiddellijk inzetbaar zijn binnen hun organisaties.


Elke deelnemer verlaat de masterclass met een dieper begrip van wat het betekent om een leider te zijn in moeilijke tijden, en met concrete plannen om deze lessen toe te passen in hun dagelijkse praktijk. Schrijf je nu in en transformeer jouw benadering van leiderschap en teammanagement!


Tijdsduur: 1/2 of 1 dag

Locatie: Op afspraak

LEER UIT DE LUCHT- EN RUIMTEVAART


Deze masterclasses gaan voorbij alleen theorie; ze zijn een kans om te leren van de uitgebreide ervaring van een professional die heeft bewezen in de meest uitdagende omgevingen te kunnen leiden en communiceren. Iedere les uit de lucht- en ruimtevaart die je zal leren is zorgvuldig afgestemd op relevante zakelijke vaardigheden en inzichten die je direct kan toepassen in jouw dagelijkse bedrijfs-en privéleven.


Met praktische toepasbaarheid als kern, worden de leerervaringen versterkt door real-world voorbeelden en interactieve sessies, waardoor de opgedane kennis direct in de praktijk kan worden gebracht voor tastbare resultaten

KLAAR OM JOUW LEIDERSCHAPS- EN COMMUNICATIEVAARDIGHEDEN NAAR NIEUWE HOOGTEN TE TILLEN?


Neem deel aan een van onze unieke masterclasses met Nancy Vermeulen en start een transformatieve reis die jouw benadering van leiderschap en communicatie grondig zal veranderen. Een kans om van een ervaren ruimtevaartexpert te leren, om praktische en bewezen strategieën te verkrijgen, en om de dynamiek binnen jouw team en organisatie merkbaar te verbeteren!


Neem vandaag nog contact op om meer te weten te komen of schrijf je meteen in voor een van onze aankomende sessies!