WAT MAAKT ONZE AANPAK UNIEK?


Met haar professionele achtergrond als fysicus en commercieel piloot-instructeur biedt Nancy een uniek perspectief op de wereld om de uitdagingen te zien waarmee bedrijven worden geconfronteerd in de snelle en onzekere business wereld van vandaag.


Centraal in haar aanpak staat de integratie van ISO 31000 en Total Respect Management-principes, waarmee ze uitdagingen transformeert tot nieuwe inzichten en kansen. Dit stelt je in staat om vol vertrouwen nieuwe horizonten te verkennen.


Bij NaviQueen begrijpen we de uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd in de snelle en onzekere business wereld van vandaag en zijn we meer dan ooit overtuigd van het belang van goede communicatie en het koesteren van duurzame relaties.

NAVIQUEEN CONSULTING - STRATEGISCH ADVIES OP MAAT


Welkom bij NaviQueen Consulting, een unieke combinatie van strategisch leiderschap, doorzettingsvermogen en haarscherp inzicht.


Geïnspireerd door de bijenkoningin en het "Overview Effect", integreert Nancy Vermeulen veerkracht, bescherming en een holistisch perspectief.

Het "Overview Effect", ervaren door astronauten die de Aarde vanuit de ruimte zien, zorgt voor een diepgaand besef van onderlinge verbondenheid en systemisch inzicht.


Met een haarscherpe focus op strategische groei, kwaliteit en bescherming, transformeert Nancy uitdagingen tot nieuwe inzichten en kansen zodat je vol vertrouwen nieuwe horizonten kan verkennen.

Dankzij op maat gemaakte strategische coaching diensten, helpt ze bedrijven of organisaties te navigeren doorheen een dynamische en complexe zee aan mogelijkheden.


Als je op zoek bent naar een strategische partner met analytische scherpzinnigheid, leiderschapsvaardigheden en een helikopterperspectief om jouw bedrijf vooruit te helpen, stappen we graag mee aan boord!

NaviQueen Consulting Nancy Vermeulen
NaviQueen Consulting Nancy Vermeulen

WAT WE AANBIEDEN


Bij NaviQueen Consulting bieden wij een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van strategisch management en communicatie, strategische planning, stakeholderbeheer en risicomanagement. Daarnaast bieden we ook leiderschapstrainingen en transformerende keynotes.


Met gespecialiseerde ervaring in onderzoek & ontwikkeling, lucht- en ruimtevaart en high tech, zijn we de ideale partner om uw organisatie naar nieuwe hoogtes te leiden.

"Nancy's passie en uitgebreide ervaring in de technologie- en lucht- en ruimtevaartindustrie, samen met haar betrouwbaarheid en toewijding, maken haar buitengewoon inspirerend."


Rudi Cleymans, CEO

STRATEGISCH LEIDERSCHAPSADVIES


NaviQueen Consulting is gespecialiseerd in het uitwerken van een strategische visie, deze te alligneren met alle betrokken stakeholders en te vertalen naar concrete management doelstellingen.

We helpen met business development en het implementeren van ESG, afgestemd op de unieke noden van jouw bedrijf of organisatie.

Wij helpen bedrijven ook bij het uitbouwen van een sterk "high profile" netwerk in België, Nederland en Luxemburg.

Bij ons wordt elke stem gehoord om de strategische visie respectvol te vertalen naar realistische doelstellingen. Wij streven naar een duurzame groei gebaseerd op de principes van ISO 31000 en total respect management.


  • Strategische planning en communicatie
  • Stakeholder management
  • Strategisch advies
  • ESG
  • Risicomanagement
  • Total Respect Management
  • Verbetering van bedrijfsprocessen
  • Innovatie, Onderzoek en Ontwikkeling
  • Business Development

"Nancy is een formidabel en open iemand. Zij heeft een sterke visie die kan omgezet worden in praktische projecten."


Willem Braat, Test Program Manager PAL-V

  • Leiderschapstraining & coaching

LEIDERSCHAP EN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING


"Als ervaren leider van mijn eigen leven, help ik anderen hun weg te vinden en terug te connecteren met zichzelf. Ik geloof niet in het voorspellen van dé toekomst maar in het creëeren van je eigen toekomst waarin je zelf een heel actieve rol speelt. Dit laatste brengt een enorme verantwoordelijkheid met zich mee. Deze leren (h)erkennen en ermee leren omgaan is de sleutel tot de ontwikkeling van een vervullend leven vanuit je volle potentieel. Het is vanuit deze basisattitude dat je op een succesvolle manier een bedrijf kan laten draaien waarin iedereen zijn/haar rol vervult.


Met een sterke achtergrond in de exacte wetenschap, lucht- en ruimtevaart ben ik gepassioneerd geraakt door menselijke interacties in complexe uitdagingen. Mijn benadering in coaching is strategisch en persoonlijk, gericht op het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten en het bevorderen van innovatie en samenwerking.

Ik geloof heel sterk in persoonlijke normen, waarden en respect en zie het ontdekken en toepassen hiervan als de sleutel tot succes. Het toepassen van deze universele basisprincipes leidt automatisch tot een duurzame en excellente onderneming in al zijn facetten."

"Nancy is een zeer gedreven instructeur met veel (operationele) kennis en ervaring die ze gebruikt om studenten te helpen hun volledige potentieel te bereiken."


Philip Corten, Captain A320

NAVIQUEEN BUSINESS TRANSFORMATIE CRUISE


Ben je klaar om je bedrijf te transformeren, nieuwe technologieën te omarmen, te voldoen aan veranderende regelgeving, je te onderscheiden van concurrenten of simpelweg te groeien naar versie 2.0 van je bedrijf? Neem deel aan onze Business Transformatie Cruise aan boord van de Azamara Onward.


Tijdens deze reis begeleiden wij je doorheen de nodige stappen, waarbij we aandacht besteden aan de impact op je bedrijf, werknemers en klanten, en de juiste aanpak voor acceptatie door de verschillende stakeholders.


We starten deze reis met leiders uit diverse sectoren, bespreken jouw specifieke situatie, delen ideeën en identificeren mogelijke valkuilen.